Tuesday, August 1, 2017

PELUANG BERNIAGA MODAL RENDAH: BINA PERNIAGAAN SENDIRI

Assalamualaikum semua dan good day😁

Hari ni dah masuk bulan Ogos, semalam team bisnes Nina 
, The Brightstars dah closing dengan lebih RM60,000 sales, Alhamdulillah!

Bulan baru,ada target baru pulak. So kami target akan hit RM100,000 bulan ni.

Besar ke modal nak buat bisnes ni?

Saya mula hanya dengan RM79.50,dapat kitbag.

Apa yang mahal?

USAHA kita. Hehe.

Nak bisnes saja tak cukup, mesti dari hati yang dalam, ada push factor untuk diri kita.

Bisnes apa Nina buat?

Bisnes jual supplement, bukan setakat jual, educate orang jugak guna ilmu sebagai bekas Penolong Pegawai Perubatan yang pernah berkhidmat dengan kerajaan😁

Nina mula dulu bulan June 2016, setahun lebih bina empayar, tanpa loan dari bank, sekarang dah lebih 100 agent bernaung di bawah The Brightstars, group yang Nina ketuai.


Dengan modal yang rendah, income yang usaha kita tentukan

Macam mana bisnes ni boleh bantu kita?

Jangan risau, kalau join Nina, full guide akan Nina bagi, thru online saja. Boleh jumpa kalau area dekat untuk offline coahing, TAPI JIKA ANDA BERSEMANGAT sahaja ye!

Warning: BUKAN SKIM CEPAT KAYA, ini skim siapa buat lebih dia dapat lebih.

1.Sharing
Kriteria untuk bisnes ni ialah mesti sharing, lebih masuk dengan jiwa awak, awak mesti pengguna produk ni. Ini ialah supplement dan bukan ubat.

Supplement untuk bantu awak dapat kehidupan yang lebih sihat, dan awak share kepada orang lain.

Mungkin luar sana ada yang hadapi masalah seperti awak, dan masih cari penyelesaian.

Setidaknya, awak dah bantu dia. Share apa awak rasa lepas guna dan consume product ni, jangan risau product ni dah lebih 100 tahun di pasaran.

Pernah dengar Shaklee?😁

Itu lah dia.

2.Sponsoring
Shaklee ialah bisnes supplement yang guna pakai sistem networking, maksudnya kena invest on people.

Bila dah nama sistem networking, ajak orang bisnes dengan awak, ajar orang untuk cari pendapatan kedua.

Dengan kos sara hidup yang meningkat, tak dinafikan lebih dari 50 peratus rakyat Malaysia memang ada 2 pekerjaan. Yang penting, pilih yang masuk dengan jiwa awak.

Nina pilih Shaklee, sebab, modal rendah, kedai tak payah sewa, dari mana pun boleh urus barang untuk customer sebab boleh online saja.

Sponsor agent baru untuk luaskan wilayah anda.

Gunakan kudrat yang ada, tak perlu guna loan bank.

Untuk yang baru mula berniaga, elak guna loan bank, lebih baik elokkan bank statement untuk beli property untuk investment.

Nina bukan apa, sebab diri sendiri duk merana bayar personal loan, hampir RM1000 bulanan. Sesal kemudian tiada guna.

3.Servicing
Macam mana dengan servicing?

Dalam kita jual supplement, bukan kita jual saja dan lepas customer terkapai-kapai.

Cara makan tak ajar.

Tak tahu keberkesanan kepada customer.

Sebab tu kena ada after sales service, follow up customer, kan dah niat tadi nak tolong orangπŸ˜‰

Untuk agent, kerap adakan coaching.

Kepada yang nak join bisnes dan join team Nina, bernaung bawah Rich Young Group, The Brighstars adalah antara penyumbang besar dalam RYG.

Coaching class
Offline untuk yang area Ampang, atau boleh arrange untuk offline coaching
24/7 supportive whatsapp group
Ada reward untuk yang capai target

Reaward dari upline, bonus 4-5 angka dari Shaklee.

Apa lagi yang boleh dapat kalau join?

Ingat ye, semua ni kena usaha. Nina hanya boleh ajar dan guide, tapi kalau diri sendiri tak rajin, Nina pun tak boleh tolong.

Nak 4 angka?

Nak 5 angka?

Semua tak mustahil.

Untung runcit
Berpeluang untuk dapat car bonus, elaun kereta yang akan dibayar oleh Shaklee setiap bulan
Percutian percuma


Nina salah seorang Car Bonus Achiever dalam Shaklee, setiap bulan, column bonus kereta akan terisi😁


Nina juga salah seorang incentive trip qualifiers, yang akan dapat free Libra Cruise bulan November 2017 nanti

Untuk cycle 2017/2018, awak boleh berpeluang untuk ke Bangkok secara PERCUMA.

Sertai sekarang untuk kejar free trip 2017/2018, Nina aim Mediterranean Cruise😁

Kenapa kena join team Nina?

The Brightstars ialah team yang Nina asaskan dari 2016, kami bernaung di bawah Rich Young Group, yang diketuai oleh Master Hasifah.

Master Hasifah ialah bekas pegawai perubatan, yang memulakan perniagaan dan income capai hampir 6 angka!

Join Nina untuk dapat ilmu supplement yang betul dan tak overclaimπŸ˜‰

Nina juga bekas Penolong Pegawai Perubatan, dengan ilmu yang ada, boleh digunakan untuk mengajar dan sebarkan kebenaran kepada orang ramai.

Siapa yang kami cari?

Anda yang tiada modal besar
Sanggup berusaha untuk diri sendiri
Mempunyai visi dan misi untuk membantu diri dan keluarga, seterusnya masyarakat
Yang ingin dapat lebih untuk beri lebih

Jangan tunggu lama-lama.

Mulakan langkah pertama sekarang. Boleh View Fb  Nina Salleh, dan lihat cara Nina.

Sincerely,
Nina Salleh

No comments: