Sunday, March 27, 2011

Hana Tajima.

Assalamualaikum and good day to all.:)

Hari ni dah sihat dah,tapi belum fully.Sebab batuk pula menyerang.Tapi it's okay selagi tak demam because I can't stand on fever.:(

Okay,back to the topic.Hana Tajima.
Semalam kemas-kemas tudung,masukkan dalam 1 bekas petak yang beli dekat Jusco.*Ni pun nak bagitau ke?*
Al kisah terjumpa la selendang Arzu dan anak tudung yang saya beli lama dulu,sebab konon-konon nak berselendang la kan.Ehe.
Tapi rupanya,hangat-hangat taik ayam sahaja.nak buat macam mana,tak yakin diri la kalau pakai,kepala jadi macam robot.HAHAHA.
I prefer wearing Ariani,my all-time tudung.
Tapi semalam,sebab rindu ke,sebab apa laaa yang menghasut,tergedik nak pakai ala-ala Hana Tajima, siapa yang updated mesti tahu ni.Haaa,jangan tipuuu:P
Naik je kereta dengan si teman dating,kepala jadi keras.Kahkahkah.Tergelak si driver tu sebab sebelum ni tak macam ni pun.Aaaa,malu okay.

Dahla terjumpa dengan kawan masa upper form.Aaaaa,tambah lagi maluuuuu.
Rasa macam muka tak sudahhhh.Aaaaaaa.


Okay,walaupun malu,nak juga letak pic.Jom gelak ramai-ramai.HAHAHAHA

7 comments:

eesyaheera said...

ee tak confident lagi nak pakai style Hana Tajima. tp Nina pakai okey je.

Nina Salleh said...

ee,maluuuuuuuu gilaa ni.tak confident.aaa.sumpah,ini pertama.dan bukan terakhir,kot?:P
makan macam robot,kepala tak gerak,haa,rimas.

eesyaheera said...

hihi. comel jeeeee. Nina, yang BE tu kalau org click mmg dapat earning

paa Yedpuaat said...

puas mkn ayam ye =)

Nina Salleh said...

hey awak,tak puas sgt,sebab derita ngan ulcers dalam mulut.sob.

Ee,best la.nnti ee ajar nina,boleh?hee,bila free:D

alexa yussida said...

yank..cantik je..hehe..pakai je,tak yah malu2:D

sorry tak nyempat nk dtg,exam is just aroundddd the corrrneerrrr.. n gud luck dear !


<3<3<3<3

Nina Salleh said...

Sy exam on 18th-21st.
wuuu,last exam for now.Takutt.sobs..(tapi sempat lagi ni berblog.keke)